O namaNajbrži i najpovoljniji način da iznajmite automobil

Porodična firma Cicimici rent-a-car, je nova i dovoljno mala da Vam pruži lični servis, a ipak dovoljno velika da osetite profesionalizam i pouzdanost. Pružamo Rent a car usluge ekonomičnim gradskim automobilima, kao i usluge transfera luksuznim putničkim automobilima u zemlji i inostranstvu.

Poštujući Vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila, vozilo koje Vi izaberete možete iznajmiti na našoj adresi, ili na adresi hotela u kome ste odseli, kao i na Beogradskom Aerodromu i Autobuskoj i Železničkoj stanici, u vreme koje Vama najviše odgovara, bez ekstra naplate. Ukoliko ste upravo doputovali iz druge države, ili ste po prvi put u našoj zemlji, izabrano vozilo će Vas čekati na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Nadamo se da svojom profesionalnošću, trudom i pristupačnim cenama možemo postati vaš Rent a car partner.

rent a car beograd
rent a car beograd

Kroz ovaj sajt možete da se upoznate sa radom agencije, da se informišete podrobnije o našim uslugama i vozilima koja su Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas i u slučaju da Vaše potrebe nisu navedene na našem sajtu, uvek smo otvoreni za saradnju i učinićemo sve da izadjemo u susret željama naših klijenata. Cicimici rent a car, Beograd, želi Vam ugodnu vožnju, a svim klijentima iz inostranstva prijatan boravak.