CiciMici Rent a Car Beograd

Specijalne ponude

U želji da opravdamo Vaše poverenje i dokažemo da nam je zadovoljstvo klijenata prioritet Cicimici Rent-a-car nudi konstantne pogodnosti i specijalne ponude. Dovoljno je da nas kontaktirate i iznesete Vaše želje i mogućnosti, a mi ćemo se potruditi da izaberemo najbolju tarifu za Vas.

Dugoročni najmovi

Besplatna dodatna oprema

Ovo je usluga koju pružamo svim klijentima koji žele višemesečni najam naših vozila, a dostupna je tokom cele godine i odnosi se na sve...

Ukoliko iznajmite automobil u CiciMici agenciji, GPS navigaciju i bebi stolice dobijate potpuno besplatno. Uz rentirani automobil besplatno...

O nama

cicimici rentacar

Porodična firma Cicimici rent-a-car, je nova i dovoljno mala da Vam pruži lični servis, a ipak  dovoljno velika da osetite profesionalizam i pouzdanost.
Pružamo Rent a car usluge ekonomičnim gradskim automobilima, kao i  usluge transfera luksuznim putničkim automobilima u zemlji  i inostranstvu.

Poštujući Vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila, vozilo koje Vi izaberete možete iznajmiti na našoj adresi, ili na adresi hotela u kome ste odseli, kao i na Beogradskom Aerodromu i Autobuskoj i Železničkoj stanici, u vreme koje Vama najviše odgovara, bez ekstra naplate. Ukoliko ste upravo doputovali iz druge države, ili ste po prvi put u našoj zemlji, izabrano vozilo će Vas čekati na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

 

Opširnije...

Vremenska prognoza

Kursna lista

Online rezervacija

CiciMici Rent a car - Online rezervacija

Pratite nas

      

Daljinar

CiciMici Rent a Car Beograd - Daljinar

Stanje na putevima

stanje na putevima

Prijatelji sajta

Balkan DMC


Balkan DMC

Union Rent A Car

rent a car beograd - platne kartice