Zašto iznajmiti automobil?


Nekada je „rentiranje“ vozila bilo rezervisano za poslovne ljude koji mnogu putuju i koji su naviknuti na određeni lukzuz. U današnje vreme ovoj servis je postao dostupan širokom krugu ljudi. Često usluge rent-a-car kompanija koriste i oni koji poseduju automobil. Iznajmljivanje automobila postaje svakodnevnica i rent-a-car usluge postaju sve jeftinije.

Kada putujete na neki dalji put najbolje je iznajmiti auto. Posebno ako posedujete stariji automobil koji ima veliku potrošnju i koji je podložan kvarovima. CiciMici agencija poseduje nove automobile koji se teže kvare i imaju malu potrošnju goriva.

Ukoliko vaš porodični automobil nije dovoljno veliki, ni udoban za neko duže putovanje, CicMici rent-a-car vam nudi veliki broj rešenja.

Ukoliko očekujete važnog poslovnog partnera, lakše je i ugodnije pokupiti ga na aerodromu rent-a-carom, ili odvesti grupu klijenata do kojih vam je stalo na željenu destinaciju Opel Vivarom kompanije CiciMici rent a car. To daje utisak velike profesionalnosti i doprinosi imidžu firme.

Vremenska prognoza

Kursna lista

Online rezervacija

CiciMici Rent a car - Online rezervacija

Pratite nas

      

Stanje na putevima

stanje na putevima

Prijatelji sajta

Balkan DMC


Balkan DMC

rent a car beograd - platne kartice