Pogodnosti za firme

Sve veći broj firmi pokušava da smanji troškove transporta, a povećanje voznog parka kupovinom novih vozila predstavlja veliki izdatak. U ovakvim slučajevima rent a car je pravi potez. Veliki broj svetskih kompanijskih giganata se već služi ovom metodom u Srbiji i time znatno štedi svoj budzet na održavanju vozila, registracionim i kasko troškovima i redovnim amortizacionim troškovima vozila.

Zbog povećanog interesovanja kompanija za naše usluge rent a cara, CiciMici je uveo pogodnosti za firme prilikom iznajmljivanja automobila.

Za vreme trajanja najma CiciMici rent a car Beograd je zadužen za redovno održavanje vozila, servisiranje, zamene pneumatika i troškove registracije i kasko osiguranja vozila. Takođe uz naša vozila dobijate i besplatnu dodatnu opremu (navigacije, zimsku opremu i drugo).

U slučaju da vam je potrebno vozilo više puta tokom godine, nudimo posebne uslove: iznajmljivanje vozila na jedan dan vas može koštati do 20 € sa neograničenom kilometražom, bez depozita.

Kontaktirajte nas putem telefona +381 (0) 11 31 22 484, ili putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli i saznajte više o nizu pogodnosti za ovaj vid najma.Vremenska prognoza

Kursna lista

Online rezervacija

CiciMici Rent a car - Online rezervacija

Pratite nas

      

Stanje na putevima

stanje na putevima

Prijatelji sajta

Balkan DMC


Balkan DMC

rent a car beograd - platne kartice