O nama

cicimici rentacar

Porodična firma Cicimici rent-a-car, je nova i dovoljno mala da Vam pruži lični servis, a ipak  dovoljno velika da osetite profesionalizam i pouzdanost.
Pružamo Rent a car usluge ekonomičnim gradskim automobilima, kao i  usluge transfera luksuznim putničkim automobilima u zemlji  i inostranstvu.

Poštujući Vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila, vozilo koje Vi izaberete možete iznajmiti na našoj adresi, ili na adresi hotela u kome ste odseli, kao i na Beogradskom Aerodromu i Autobuskoj i Železničkoj stanici, u vreme koje Vama najviše odgovara, bez ekstra naplate. Ukoliko ste upravo doputovali iz druge države, ili ste po prvi put u našoj zemlji, izabrano vozilo će Vas čekati na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

 

Nadamo se da svojom profesionalnošću, trudom i pristupačnim cenama možemo postati vaš Rent a car partner.
Kroz ovaj sajt možete da se upoznate sa radom agencije, da se informišete podrobnije o našim uslugama i vozilima koja su Vam na raspolaganju.
Kontaktirajte nas i u slučaju da Vaše potrebe nisu navedene na našem sajtu, uvek smo otvoreni za saradnju i učinićemo sve da izadjemo u susret željama naših klijenata.
Cicimici rent a car, Beograd, želi Vam ugodnu vožnju, a svim klijentima iz inostranstva prijatan boravak.

Vremenska prognoza

Kursna lista

Online rezervacija

CiciMici Rent a car - Online rezervacija

Pratite nas

      

Stanje na putevima

stanje na putevima

Prijatelji sajta

Balkan DMC


Balkan DMC

rent a car beograd - platne kartice